HÖSTREA på mängder av varor!

Om TuggMästaren.se

Vi på TuggMästaren.se har som mål att tillhandahålla ett högkvalitativt sortiment till marknadens bästa priser!
Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg när du handlar dina produkter hos oss på TuggMästarens.se och därför arbetar vi uteslutande med de största och mest noggranna leverantörerna i Sverige. Det bästa är bara gott nog för din hund!

TuggMästaren här, jag tänkte bara berätta att varje gång du lägger en beställning så vifftar både jag och personalen på svansen …

Vi plockar fram dina speciellt utvalda produkter. Sen skulle man kunna ösa ner alla godsaker i en kartong …
Men det gör vi inte! Vi tar en extra stund och slår in dina produkter som om du skulle ha handlat dem i en finare delibutik. För du har ju handlat hos TuggMästaren, eller hur?!

Hur öppnar ni? Ett paket till husse …
ett paket till matte … eller är det din hunds bästa stund på dagen där både tassar och tänder kommer till använding och papperstussarna flyger åt alla håll? För visst tycker även din hund om att få paket ofta – inte bara när det är födelsedag!

När vi skickat iväg ditt paket kan vi föreställa oss en glad hund som snart får njuta av ett efterlängtat (och förhoppningsvis världens godaste) tuggben.

Själva sitter vi sällan still. Är vi inte på lagret och springer så sitter vi bakom datorn och söker upp de nyaste, roligaste och mest smakliga produkterna till din hund!
Eller så planerar nästa superkampanj här på TuggMästaren.se för vi ÄLSKAR verkligen kampanjer
– Så vänta inte för länge innan du tittar in till oss igen :)

Det finns förstås massor att berätta, men varför inte bara skicka iväg ett mail till oss om du har några funderingar, eller bara vill säga – Hej!

Vi gillar verkligen det vi gör och vi hoppas att det märks!

TuggMästaren
Sedan 2013.